Jan 16, 2009

Cerita Pelik Tapi Benar 2

Cerita 1
Yuzana merenung batang yang semakin menegak itu,dia terus mengusap-usapbatang tersebut,kelihatan air putih mengalir keluar.Yuzana pun menjerit"..Nek lemang ni nak buat macam mana, dah masak rasanya.."..

Cerita 2
Shidi meramas-ramas kemuncak kedua-dua bukit kecil itu,hatinya puas dansemangatnya semakin berkobar-kobar,jari-jemarinya terus menguli tanpa henti.Shidi tidak sabar hendak menyiapkan model untuk projek sainsnya itu yangbertajuk"bentuk muka bumi di kawasan berbukit bukau."

Cerita 3
Zamrul menghisap-hisap puting itu dengan berhat-hati dan perlahan,dia tidak mahu tergesa-gesa, sesekali lidah nya menyentuh lembut hujungputing itudan menyedut keluar sedikit susu ..."cehhh masih panas, dah dekat satu jam aku rendam dalam air suam pun masihpanas"Anak Zamrul yang masih bayi terus menangis meminta susu. Zamrul semakin tension.

Cerita 4
Idham menjerit sambil menhenjut-henjut badannya dengan rakus dan kasar"Come on baby, lets make it..."..katanya berulanag-ulang kali tanpa henti..Kemuncaknya semakin tiba dan Idham kelihatan semakin rakus memacu kudanya untuk menamatkan perlumbaan itu, dia bertekad untuk memenangi tempatpertama dalam perlumbaan itu.

Cerita 5
Bahagian belakang kereta itu bergegar dan berhenjut-henjut.Alman yang dari tadi mengintip dari celah-celah pokok dapat melihat duasusuk tubuh manusia sedang melakukan sesuatu didalam kegelapan itu. Alman terus mendiamkan diri, dia takut kehadirannya akan disedari. Tetapi setelahlama mengintip Alman pun lantas bangun dan segera menawarkan khidmatnyauntuk membantu mereka menukarkan tayar kereta mereka yang pancit itu.

**Kesimpulannya, Jika anda langsung tidak terfikirkan aper-aper mengenai seks semasa membaca 5 cerita diatas, ini bermaksud anda bukanya seorangyang normal. Sebaliknya jika anda terfikirkan sesuatu yangberkaitan denganseks....jangan ler anda risau, sebab anda adalah seorangyang normal..Tapijangan terlebih pikir 18SX jer?ANDA MACAM MANA? saya normal.....hehehee

sekian cerita sengal utk hari ini

4 comments: